Velkommen til HJEMME HOS

Amtoft Møbler ApS

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

image

Møbler til tilfredse kunder

Siden starten har vi HJEMME HOS Amtoft Boligmontering arbejdet for tilfredse kunder. Her skal du ikke slås for at få den rigtige pris, når du skal have nye møbler. Vi behandler alle kunder med samme omhu, og kunderne kommer fra Thisted, Mors, Thy, Han Herred, Fjerritslev, Brovst, Hanstholm, Hurup, Nykøbing Mors og Løgstør. Ja – vi leverer også møbler på Sjælland.

På Gl. Feggesundvej siden 1944

HJEMME HOS Amtoft Boligmontering ligger i Amtoft i naturskønne omgivelser på Gl. Feggesundvej 107, tæt på vejlerne og med udsigt over Limfjorden. Her har vi ligget siden Martin og Ellen Ingvartsen startede møbelforretningen Amtoft Boligmontering i 1960. Siden er forretningen vokset støt, og der er bygget til flere gange – senest i 2006. Faktisk begynder vores historie allerede i 1944, 25 meter længere oppe ad vejen, Martin Ingvartsen startede et møbelsnedkeri på Gl. Feggesundvej 103. I møbelsnedkeriet fremstillede han møbler efter egne tegninger – aftalt med de enkelte kunder.

Find inspiration i vores store udvalg

I 2000 overtog sønnerne Ole og Poul Amtoft Boligmontering, der i dag er en del af HJEMME HOS, et kædesamarbejde der bygger på den lokale fagmands viden og erfaring. Vi er stadig den kompetente møbelforretning med et stort udvalg, der matcher vores kunders behov. Kom og se! Vi forhandler møbler fra flere forskellige møbelfabrikker – heraf flere danske. Det sikrer, at du kan vælge mellem flere forskellige møbler og stilretninger, så du kan få præcis de møbler, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever hjemme hos dig.

HJEMME HOS Amtoft Boligmontering møder du foruden Ole og Poul også René og Jens.

 

HJEMME HOS Amtoft Boligmontering ApS
Gamle Feggesundvej 107
7742 Vesløs

Tlf: 97 99 32 12

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord... 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image